Mäktiga förtrollande skog

 
 
 
 
 
 
 
 

Ut i Mörkret



 
 
 
 
 
 
 
 

Känns nästan som vår

Det milda vädret är verkligen skönt, det ger starka vårkänslor. Åh så jag längtar till våren! Det är min absoluta favorit årstid. Det fyller mig med ny energi och motivation efter en mörk och kall vinter. 
Jag brukar lätt bli deprimerad på höst/vintern , extra känslig och försämrat självförtroende och självkänsla framförallt omkring annat folk.Detta år har vart extra svår pga alla stora förrändringar i mitt liv.
 
Men så kommer våren och jag blir som en helt annan människa. Helt otroligt egentligen. Nu börjar jag känna att det är påväg åt rätt håll och förhoppningsvis blir det en lika fantastisk vår som alltid.
 
Längtar tills vi kan fortsätta utveckla gården. Det ska bl.a byggas en till box i stallet. Vi ska fixa nya land till grödor och växthus.
 
 
Rundcorallen är nästan klar men behöver lite mer grus sen hoppas jag på någon ridplan framöver. Vi ska uppgradera hagarna som behöver lite omsorg.
 
 

Mystur i skogen

Idag blev det en riktigt mysig tur ut i skogen. Det är verkligen sagolikt ute och lagom temperatur. 

 
 
 
 
 

Ridtur och ridtur

 
Började Onsdagen med att rida Knap, först lite skolning sen en vända på läggdan, lite skritt bort över och en frisk galopp tillbaka. Längtar till tusen efter vår sadel nu! Hoppas den kommer i slutet på månaden eller början på Mars, för att vi verkligen ska kunna köra igång ordentligt med utbildningen, visst det går till viss del barbacka och med barbackasadeln men det blir inte stabilt nog för mig och det blir bara frustrerade för tösen med instabilitet och otydlighet från mitt säte. När vi väl är utbildade så kan vi gott strunta i sadel men till en början behövs det för oss båda.
 
 
 
Denna modell väntar vi på fast brun nappa och brun nubuck och mässingbeslag
 
 
Till den sadeln inväntar vi även denna gjord
Och dessa stigbyglar..
Vi har redan ett brunt AR schabrak från Kapson , ska köpa ett rödlila också fast en annan modell.
 
Tänker även skaffa renskinn som sadelunderlägg framöver.
 
Måste jobba hårt och bra nu så jag har råd med allt 😉 men ett faktum är att jag lever för min passion och det är mitt allt så det är till det mina intjänade kronor går till, utrustning, utbildning, omvårdnad osv. 
 
Längtar även tills det blir vår för en nackdel är också brist på ridplan, blir lite fummligt att jobba med skolning i djupsnön.
 
 
 
När Elvira kom hem från jobbet for vi ut på tur runt berget, kort och lite mer intensiv vända. Knap och Leon fick hänga med som följe och Elvira red Xet och jag blev buren av Docken som kämpa på tappert i djupsnön
 
 
 
 
Vi tog oss några pauser för att hämta andan medans ungdomarna fortsatte ...
 


 
Hemma igen
 
Docken
 
Knap, Elvira och Docken
 
 
 
 Knap avsluta såklart med att rulla efter svettig tur
 

RSS 2.0