Leon & Knap

 

Från vila till Aktiv vila

Lät Tösen få några vilodagar men det visa sig att hon snabbt blir lite understimulerad då i stället så nu har vi bytt till aktiv vila istället vilket jag menar i detta sammanhang att hon får hänga med som sidekick när vi eller jag far ut med någon annan häst men det verkar hon så nöjd med, det är så härligt att vi bor så bra att vi kan släppa lös hästarna när vi far ut så hänger de bara med eller ja förutom Leon som ibland går sin egna väg vilket inte är så bra alla gånger, som när han var på väg ut på isen i början av vintern när jag och Emma var på tur med alla hästarna. Lite nervöst blev det men som tur är kommer han oftast tillbaka när han far på sina utstickare. En liten återgärd är att vi tar han som handhäst första biten sen när vi kommit förbi de platser där det finns någon risk att han drar iväg helt eller risk för att han far på lite farliga områden sen släpper vi han fri.
 
 
 

Mars

Nu är vi inne i Mars och snart är det dags för en föreläsning jag ska på , Motverka hästens skevhet genom rätt träning med Annika Keller på Ridakademi norr.  Det blir andra turen för mig dit, ska verkligen bli intressant. Återkommer mer om det efter jag varit där
( lånade bilder på Annika keller)
 
När jag väl är i Umeå området så ska jag hälsa på bästvännen Madde som jag verkligen saknar. Hon har som jag nyligen flyttat till ny koja så ska bli roligt att se hennes nya hem. 
Hon kommer samma vecka och hälsar på mig vilket ska bli lika trevligt ! 
 
 
 
Allt går bra med Knappen men klart vi har våra stunder när kommunikationen brister men då börjar vi bara om från början och funderar vars det blev fel så kommer vi på rätt spår igen. Väntar otåligt på sadeln, den bör komma snart :) längtar också tills snön försvinner så vi inte blir så begränsade och kan börja leka mer igen. 

RSS 2.0